nieuw + kunst + cultuur

client: Wilheminaring
design: het Lab

De Wilhelminaring is een oeuvreprijs die elke 2 jaar wordt toegekend aan een vooraanstaand Nederlandse beeldhouwer en bestaat uit een speciaal ontworpen ring, een gedicht, een expositie in museum Coda en een opdracht voor een werk in het Sprengenpark in Apeldoorn.
website

nieuw + kunst + cultuur

client: Dutch Photographers
design: Motif

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. De kracht van DuPho zit in het collectief: jij steunt het collectief en het collectief steunt jou.
website

nieuw + kunst + cultuur

client: Rozet
design: het Lab

Rozet is het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Ga je als bezoeker bij Rozet naar binnen, dan stap je rijker weer naar buiten. Lezingen, cursussen, workshops, debatten, presentaties, optredens en tentoonstellingen, als ook bottom-up initiatieven maken Rozet tot een levendig knooppunt.
website

kunst + cultuur

client: Music Meeting
design: Optima Forma

Music Meeting brengt hoogwaardige muziek uit alle windstreken die zelden of niet live te horen is. Een driedaags internationaal muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt tijdens Pinksteren in Park Brakkenstein, Nijmegen.
website

landschap + architektuur + nieuw

client: Via Natura
design: Optima Forma

In de nieuwe landschapsregeling van de provincie Gelderland krijgen de gemeenten een centrale rol. Gelderlandschap wil ervaring en kennis bundelen met voorbeeldprojecten die tot inspiratie kunnen dienen.
website

landschap + architektuur + nieuw

client: CASA
design: ACCU ontwerpers

CASA is het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem, geeft publicaties uit, organiseert lezingen, debatten, excursies, workshops, exposities en architectuurwandelingen.
website

techniek

client: Avantes
design: het Lab

Avantes is the leading manufacturer of fiber optic spectroscopy instruments and systems. Almost two decades of experience developing customer-defined configurations.
website

kunst + cultuur

client: Claw Boys Claw
design: Twizter

boom shakaloom
website

marketing + communicatie

client: Bureau Heidi Vandamme
design: la rotonde de monde

Bureau Heidi Vandamme is gespecialiseerd in culturele communicatie, marketing, PR & management en heeft ruime expertise op het gebied van de internationale promotie van grote culturele projecten.
website

zorg + welzijn

client: ShivA
design: la rotonde du monde

ShivA is een afkorting voor Spiritualiteit, hiv & Aids. ShivA is er voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. Mensen met hiv en aids, hun partners, vrienden, familie.
website

kunst + cultuur + marketing + communicatie

client: Michelangela
design: Michelangela

Michelangela grafisch ontwerp en illustratie, is een veelzijdig ontwerpburo dat staat voor creativiteit, passie en betrokkenheid.
website