Category: kunst + cultuur

Wilhelminaring

client: Wilheminaring
design: het Lab

De Wilhelminaring is een oeuvreprijs die elke 2 jaar wordt toegekend aan een vooraanstaand Nederlandse beeldhouwer en bestaat uit een speciaal ontworpen ring, een gedicht, een expositie in museum Coda en een opdracht voor een werk in het Sprengenpark in Apeldoorn.
website

DuPho

client: Dutch Photographers
design: Motif

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. De kracht van DuPho zit in het collectief: jij steunt het collectief en het collectief steunt jou.
website

Rozet

client: Rozet
design: het Lab

Rozet is het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Ga je als bezoeker bij Rozet naar binnen, dan stap je rijker weer naar buiten. Lezingen, cursussen, workshops, debatten, presentaties, optredens en tentoonstellingen, als ook bottom-up initiatieven maken Rozet tot een levendig knooppunt.
website

Music Meeting

client: Music Meeting
design: Optima Forma

Music Meeting brengt hoogwaardige muziek uit alle windstreken die zelden of niet live te horen is. Een driedaags internationaal muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt tijdens Pinksteren in Park Brakkenstein, Nijmegen.
website

Claw Boys Claw

client: Claw Boys Claw
design: Twizter

boom shakaloom
website

Michelangela

client: Michelangela
design: Michelangela

Michelangela grafisch ontwerp en illustratie, is een veelzijdig ontwerpburo dat staat voor creativiteit, passie en betrokkenheid.
website