Category: nieuw

Wilhelminaring

client: Wilheminaring
design: het Lab

De Wilhelminaring is een oeuvreprijs die elke 2 jaar wordt toegekend aan een vooraanstaand Nederlandse beeldhouwer en bestaat uit een speciaal ontworpen ring, een gedicht, een expositie in museum Coda en een opdracht voor een werk in het Sprengenpark in Apeldoorn.
website

DuPho

client: Dutch Photographers
design: Motif

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. De kracht van DuPho zit in het collectief: jij steunt het collectief en het collectief steunt jou.
website

Rozet

client: Rozet
design: het Lab

Rozet is het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Ga je als bezoeker bij Rozet naar binnen, dan stap je rijker weer naar buiten. Lezingen, cursussen, workshops, debatten, presentaties, optredens en tentoonstellingen, als ook bottom-up initiatieven maken Rozet tot een levendig knooppunt.
website

gelderlandschap

client: Via Natura
design: Optima Forma

In de nieuwe landschapsregeling van de provincie Gelderland krijgen de gemeenten een centrale rol. Gelderlandschap wil ervaring en kennis bundelen met voorbeeldprojecten die tot inspiratie kunnen dienen.
website

casa

client: CASA
design: ACCU ontwerpers

CASA is het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem, geeft publicaties uit, organiseert lezingen, debatten, excursies, workshops, exposities en architectuurwandelingen.
website